Vi tør have et slogan, der forpligter og som vi har haft siden 2005. Her kan du høre, hvordan nogle af vores kunder oplever tidsbesparelserne og sikkerheden med systemet. Er du nysgerrig, kommer vi gerne og demonstrerer systemet på dine egne data.

Copenhagen Business School

Copenhagen Business School

Kristine Olsen, Konferencekonsulent:

“I afdelingen Konferenceservice hjælper vi bl.a. forskere med at oprette konferencehjemmesider, hvor konferencedeltagere kan registrere sig og betale online. Idet vi har mange konferencer kørende parallelt, og alle indbetalinger tilgår én konto, har vi haft meget stor gavn af at anvende Balance4U i.f.t. at få indbetalingerne afstemt og hægtet op på rette konference. Da vi opererer med vidt forskellige typer filer fra forskellige leverandører, har vi haft nogle udfordringer med det materiale, vi uploader i Balance4U. Disse udfordringer har Michael Steffensen dog løst på eksemplarisk vis og systemet imødekommer fuldt ud vores behov. Michael yder os en ekstraordinær kundeservice og han har en pragmatisk, løsningsorienteret og handlekraftig tilgang til de udfordringer, der måtte opstå. Vi kan på det varmeste anbefale Balance4U.”

Sahva

Sahva

Bjarne Duun, Controller:

“Vores tid brugt på afstemninger er reduceret med 2 dage pr. måned.

Vi har benyttet Balance4u gennem en årrække til afstemning af bank og afstemning af kreditorer. Balance4u er nemt at bruge og en meget hurtig måde at afstemme bank. I vores tilfælde tager udtrækket af bankdata fra C5 længere tid end selve afstemningen i Balance4u.

Vi har en god dialog med Michael Steffensen, som altid har en professionel og løsningsorienteret tilgang til vores specielle udfordringer.

Du er velkommen til at kontakte mig, for at få en reference.

Balance4u får vores anbefaling.”

Synoptik

Synoptik

Synoptik har siden 2010 anvendt Balance4Us afstemningsværktøjer, for alle vore butikker i både Danmark og i Sverige. Vi har løbende fået systemet tilpasset nøjagtigt til vores specifikke krav. Alle vores bankkonti afstemmes i Balance4U, samt en meget stor del af vores større Finans bogholderi afstemninger, med meget store mængder data og transaktioner.

Samarbejdet med Balance4U har været en meget positiv fra starten, både rent praktisk og økonomisk, det er væsentligt billigere end det system vi tidligere anvendte og har den samme funktionalitet. Vi arbejder løbende sammen om at optimere brugen af værktøjet, så vi bliver mere effektive.

I de tilfælde vi har haft udfordringer med systemet har vi altid fået en hurtig og kompetent hjælp og løsning fra Michael Steffensen.

Jeg kan varmt anbefale Balance4U.