Vi tør have et slogan, der forpligter og har haft det siden 2005. Her kan du høre, hvordan nogle af vores kunder oplever tidsbesparelser og sikkerheden med systemet. Er du nysgerrig, kommer vi gerne og demonstrerer systemet på dine egne data.

Om Balance4u afstemningssystemet

Vores system findes i dag i forskellige versioner, og nedenfor og er herunder kan du læse mere om systemet og de forskellige versioner, som vi tilbyder.

I dag findes der tre versioner af vores system: System 2, 3 og 4, system 3 og system 4, hvor System 2 er udviklet tidligere end System 3 og System 4.

Alle versioner harkan de basale afstemningsprincipper og har de basale funktionaliteter, der kræves.
Alle nye kunder tilbydes version 4, som er den nyeste og mest enkle version. I version 4 har vi lavet den mest simple arbejdsgang for brugeren. Dvs. at flere af de mere avancerede funktioner, er skjult for brugeren. Brugeren kan dog finde disse funktionaliteter ved at klikke på ”Avanceret” i systemet.

Grunden til at der findes login til de forskellige versioner skyldes, at vi oplever aversion mod forandring hos nogle af vores kunder.

Hvis kunden ikke ønsker en nyere version, respekterer vi dette og sikrer, at den foretrukne version er til kundens rådighed.

System 2 er den første version, hvor vi har fokuseret på en bedre grafisk brugerflade end i tidligere versioner.

System 3 var tidligere den hurtigste version, bygget for at forbedre version 2.

System 4 kan det samme som Ssystem 3, men med en forbedret grafisk brugerflade og enklere betjening.

Balance4u

Gratis demo - bestil nu !

Balance4u
Tel: 26 31 99 07
mst@Balance4U.dk