Bankafstemning

Ved Bankafstemning har man den udfordring, at bankerne skriver hvad de har lyst til i bankens tekst. Man kan have udfordringer med at man i bogføringen har en udbetaling til leverandører, men banken fordeler poster ud for de enkelte leverandører. Begge dele betyder at det er en udfordring at afstemme banken.

I Balance4u systemet er der taget højde for disse udfordringer og matchningen foregår lynhurtigt, med god dokumentation for hvilke poster der matches. Balance4u er brugervenligt, veldisponeret og overskueligt. Vi har kunder der sparer adskillige dages arbejde hver måned. Derfor beder vi ofte nye kunder om at kontakte bestående kunder for en reference.

Bjarne Duun, Controller, Sahva A/S: ” Vi har benyttet balance4u i 3 år og har ikke fortrudt et sekund. Vi har sparet minimum 2 dage om måneden og bruger i dag kun få minutter pr. afstemning. Ydermere stemmer vi nu vores banker af på ugebasis og er dermed hele tiden på forkant med tingene.

Vi trækker vores posteringer ud til en CSV fil både fra vores bank og vores ERP system.
De 2 filer indlæses i Balance4u, og herefter matches posterne i de 2 filer automatisk, ud fra de kriterier vi har sat op. Primært matcher vi på dato og beløb.
Hele processen med automatisk matchning af flere tusinde poster sker på få sekunder.

Til sidst sidder vi tilbage med meget få poster, som ikke umiddelbart kunne matches automatisk. Dem matcher vi manuelt i Balance4u og retter evt. fejlposteringer.

Vi har hele tiden fuld dokumentation for vores afstemninger.

Jeg kan kun anbefale systemet og folkene bag det.”

Balance 4u er en dansk virksomhed, stiftet af undertegnede Michael Steffensen i 2005. Vi har specialiseret os i afstemninger af bankkonti og andre finansielle konti ved hjælp af vores webbaserede afstemningssystem.

  • Vi har primært kunder med mange transaktioner.
  • Vi har kun glade kunder, der ved, at vi gør vores yderste for at løse deres udfordringer.
  • Mange kunder har været kunder i adskillige år.
  • Nye kunder bliver opfordret til at kontakte bestående kunder, for at få en reference.